Novosti i događanja

 

Radionica akupresure i refleksologije

Došlo je vrijeme za naše ponovno druženje. U subotu 18.06.2016., 10-13h, i u subotu 02.07.2016. održavamo radionicu o akupresuri i refleksologiji. Na jednostavan način naučite kako možete biti zdraviji i sretniji.
 Akupresura je drevna azijska prirodna metoda liječenja pritiskom na određene točke na tijelu. Cilj joj je izbacivanje toksina, uklanjanje tegoba te uspostavljanje opće ravnoteže. Novija i jednostavnija, srodna joj tehnika je refleksologija, koja tretira refleksne zone na dlanovima, stopalima te uškama. Na radionici ćete imati priliku naučiti kako pomoću te dvije prekrasne tehnike možete ukloniti najčešće zdravstvene tegobe. Pritiskom na određene točke na tijelu ubrzo ćete osjetiti sve dobrobiti ovih tehnika! Recite zbogom glavoboljama, bolovima u leđima, vratu, očima, želucu, poboljšajte koncentraciju, pamćenje, raspoloženje i sveukupno zdravlje te samim time i radni učinak. Dopustite da vam Željka pomogne da smognete snage za promjene za kojima ste oduvijek žudjeli. Neka vam svaki trenutak bude ispunjen novim radnim i životnim pobjedama!
zeljka

UKRATKO O PREDAVAČICI
Željka Ciganović, M.Sc. (Yoga), MBA (HRM), savjetnica za jogu i prirodnu medicinu od djetinjstva se zanima za alternativne metode liječenja i tehnike samorazvoja. Već gotovo deset godina živi i djeluje u Indiji, s povremenim posjetima Hrvatskoj i Europi. Bavi se jogom, naturopatijom, ajurvedom i Divine Healingom po sustavu Shri Shivakumara Swamijija Nasimatha. U Indiji je završila magistarski studij joge s istraživanjem o utjecaju joge na stres uredskih zaposlenika.
 Cilj joj je da polaznici njenih radionica i čitatelji njenih članaka počnu primjenjivati jednostavne, a nadasve učinkovite savjete te da tako postanu zdraviji, sretniji, duhovniji i ispunjeniji.
Termini: subota 18.06.2016. ili subota 02.07.2016. od 10:00 – 13:00 satiMjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1/ 4.kat (kod Kvaternikovog trga)Trajanje: 3h

Cijena: 150 kn

* raniji polaznici 20% popusta
** studenti, nezaposleni i umirovljenici ostvaruju 20% popusta
*** svaki polaznik dobije skriptu i akupresurno pomagalo

Za više informacija i prjiave, slobodno se obratite Željki na zeljka@univerzalna-zelja.hr

Radi velikog interesa savjetujemo vam da se prebilježite na vrijeme. Vidimo se!

 

Odgovori