O nama

 

Okupljeni zajedničkom idejom i žarkom željom za pomaganjem čovječanstvu širenjem osviještenosti o zdravlju, univerzalnoj ljubavi, suosjećanju i miru a vođeni primjerom i aktivnostima H.H. Shri Shivakumar Swamiji Nasimatha, nastala je Univerzalna želja.

 

Organiziramo tečajeve o zdravom životnom stilu (Divine Health Programme) za sve dobne i spolne skupine te o upravljanju stresom kroz tehnike relaksacije.

Tim Univerzalne želje čine:

zeljka_web14

Željka Ciganović, magistrica znanosti joge (M.Sc. Yoga), MBA (HRM)

Željka se od djetinjstva zanima za alternativne metode liječenja i tehnike samorazvoja. S 19 godina počinje se baviti reikijem, psihokibernetikom, transcendentalnom meditacijom i Kundalini jogom. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, odlazi na rad u Indiju gdje stječe bogato iskustvo međunarodnog marketinga te se počinje i više posvećivati jogi, akupresuri, ajurvedi, siddha medicini te naturopatiji (prirodnoj medicini). Od 2008. godine usredotočena je na izravno učenje od Njegove Svetosti Shri Shivakumara Swamijija Nasimatha o tehnikama iscjeljivanja. U Indiji istovremeno završava i magistarski studij joge s istraživanjem o utjecaju joge na stres uredskih zaposlenika. Željka također doprinosi svojim člancima u mjesečniku „Sensa“ te je gost mnogih seminara i radionica na temu zdravlja, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Cilj joj je da polaznici njenih predavanja i radionica počnu primjenjivati njene jednostavne, a nadasve učinkovite savjete te da tako postanu zdraviji, sretniji, duhovniji i ispunjeniji.

 

Ana Radić

Ana Radić je učiteljica Divine Health Programme-a te se već 17 godina bavi jogom i meditacijom. U Indiji godinama uči od Njegove Svetosti Shri Shivakumar Swamiji Nasimatha o davno zaboravljenim tehnikama iscjeljivanja. Ana je također studirala jogu u Indiji. Redovito volontira s djecom i ženama. Cilj joj je da radi s čim većim brojem ljudi, da im da znanje kako da ozdrave i da budu sretni, u obitelji i na poslu. To je njen mali doprinos stvaranju mira na ovoj planeti.

Odgovori